Eljön?

Önt is várja a LajoskomáromiEgészségfejlesztési Iroda!

Lajoskomárom Nagyközség Önkormányzata „Rajtad múlik! – életmódprogramok az Enyingi kistérségben” című projektje keretében működő egészségfejlesztési iroda kifejezetten a kisgyermekes szülőknek tart klubfoglalkozásokat. Ezeken a foglalkozásokon szakszerű felügyelet mellett a gyermekek egészségét védő és fejlesztő ismeretanyagok és technikák kerülnek átadásra.

Március hónapban aktuális rendezvényeink:

 


Március 25-én Baba-masszázs
Szülő klub;

(Az foglalkozás helyszíne a lajoskomáromi védőnői taná-csadói iroda.)

„Jó a mamának, jó a babának” Az előadáson szakszerű iránymutatás mellett sajátíthatják el a kismamák a szülő-gyermek köteléket és a kicsik immunrendszerét erősítő masszázs technikáját. A masszázs csökkenti a stressz-hormonok felszabadulását, serkenti a vérkeringést és segíti a testkép kialakulását. A rendszeresen masszíro-zott kicsik jobban alszanak, fájdalomcsillapító hatása is van, valamint segíti a szelek távozását. A masszázs az anyukára is jó hatással van, fokozza a tejtermelést és a stressz-szintre is jó hatással van.


Március 26-án „Iskolás lesz a gyermek!”
Szülő klub;

(Az előadást tartja Wágnerné Sípos Katalin pszichológus)

Az iskolakezdés legalább olyan megterhelő a szülőknek, mint a gyerekeknek, a család komoly változásokat élhet meg. Wágnerné Sípos Katalin pszichológus közös gondol-kodásra, tapasztalatok cseréjére hívja a szülőket egy különleges szülő klubba. Szakértői segítséggel jóval köny-nyebb venni az akadályokat. A gyerekek iskolai fejlődé-sét nagyban befolyásolja, hogy milyen támogatást kap a szüleitől. A foglalkozásokon a frissen iskolába kerülő, illetve a nagyobb, kamaszkorú fiatalokat nevelő szülők oszthatják meg tapasztalataikat és kaphatnak segítséget a problémáik megoldásához.

A foglalkozásra és az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

qwe
wert